HEIDRICK & STRUGGLES INTERNATIONAL
HEIDRICK & STRUGGLES INTERNATIONAL
- USD (-)
- 15 min delayed data - NASDAQ Stocks
Open: -
Change: -
Volume: -
Low: -
High: -
High / Low range: -
Type: Stocks
Ticker: HSII
ISIN:

Heidrick & Struggles voegt Executive Search Principal toe in Europa

  • 118
Heidrick & Struggles voegt Executive Search Principal toe in Europa

PR Newswire

LONDON, 16 oktober 2023 /PRNewswire/ -- Heidrick & Struggles (Nasdaq: HSII), een vooraanstaand leverancier van wereldwijd leiderschapsadvies- en on-demand talentoplossingen, heeft in september 2023 een consultant toegevoegd aan haar Executive Search-activiteiten in Europa.

Jonas Pollex is in dienst getreden bij Heidrick & Struggles als principal bij het kantoor in München. Als lid van de Industrial Practice brengt hij uitgebreide ervaring mee op het gebied van corporate strategie, prestatieverbetering en grootschalige transformatie als gevolg van zijn samenwerking met het topmanagement van cliënten in Duitsland, Europa en de VS. Eerder werkte hij voor een wereldwijd managementadviesbureau in vele verschillende sectoren, waaronder technologie, productie, private equity, en financiële dienstverlening.

"Nu organisaties te maken hebben met snel veranderende economische omstandigheden en regelgeving, zijn cliënten op zoek naar high impact oplossingen om hun strategische organisatie doelstellingen te behalen", zegt Claire Skinner, Regional Leader, Europa en Afrika. "Met zijn uitgebreide ervaring als vakkundig strategisch consultant zal Jonas met cliënten samenwerken om hen te helpen bij het behalen van doelstellingen op het gebied van klimaatveranderingsbeleid, het verlagen van energiekosten, het naleven van regelgeving, en verbeterde brand reputatie."

Over Heidrick & Struggles
Heidrick & Struggles (Nasdaq: HSII) is een vooraanstaand leverancier van wereldwijd leiderschapsadvies en on-demand talentoplossingen, en bedient de behoefte aan toptalent en consulting van de toonaangevende organisaties van de wereld. In onze rol als betrouwbare leiderschapsadviseurs werken we samen met onze klanten om leiders en organisaties te ontwikkelen die klaar zijn voor de toekomst. Dit doen we door onze diensten en ons aanbod op het gebied van executive search, diversiteit en inclusie, leiderschapsassessment en -ontwikkeling, organisatie- en teamversnelling, cultuurvorming en on-demand, onafhankelijke talentoplossingen samen te brengen. Meer dan 70 jaar geleden was Heidrick & Struggles de pionier op het gebied van executive search. Vandaag de dag biedt het bedrijf geïntegreerde talent- en human capital-oplossingen om onze klanten te helpen de wereld te veranderen, één leiderschapsteam per keer. ® www.heidrick.com

Heidrick & Struggles Media Contact:
Chiara Pierdomenico
+44 20 7075 4236
[email protected] 

Cision View original content:https://www.prnewswire.com/news-releases/heidrick--struggles-voegt-executive-search-principal-toe-in-europa-301956783.html

PR Newswire
PR Newswire

PR Newswire's news distribution, targeting, monitoring and marketing solutions help you connect and engage with target audiences across the globe.