ONTEX GROUP
ONTEX GROUP
- EUR (-)
- Temps différé 15min - Euronext Bruxelles
Ouverture: -
Variation: -
Volume: -
+ Bas: -
+ Haut: -
Ecart + Bas / + Haut: -
Type: Actions
Ticker: ONTEX
ISIN: BE0974276082

Ontex kondigt details aan voor de resultatenpublicatie van het 3de kwartaal van 2024

  • 33

Aalst, België, 11 oktober 2024 – Ontex Group NV, een toonaangevende internationale ontwikkelaar en producent van persoonlijke verzorgingsproducten, zal zijn resultaten van het derde kwartaal van 2024 delen om 07:00 uur CEST op donderdag 24 oktober 2024. Het directiecomité zal op dezelfde dag een webcast voor investeerders en analisten opzetten om 12:00 uur CEST. Deze webcast zal in het Engels plaatsvinden. Klik op volgende link om de presentatie bij te wonen vanop uw laptop, tablet of mobiel apparaat: https://channel.royalcast.com/landingpage/ontexgroup/20241024_1.

Een herhaling van de webcast zal kort na afloop van de live presentatie op dezelfde link beschikbaar zijn en een jaar lang op dezelfde link beschikbaar blijven.

Indien u wil deelnemen aan de vraag- en antwoordsessie op het einde van de webcast, neem dan vóór de dag van de publicatie contact op met [email protected]. Actieve deelname aan deze sessie wordt beperkt tot professionele investeerders en analisten.

De consensus voor de resultaten van het derde kwartaal en nadien is te vinden op de website: https://ontex.com/investors/results-reports. Deze consensuscijfers zijn gebaseerd op prognoses van analisten die Ontex volgen, en stellen dus geen vooruitzichten van Ontex voor. Door deze consensusinformatie ter beschikking te stellen, heeft Ontex niet de intentie om dergelijke informatie goed te keuren.

Inlichtingen

  • Investeerders    Geoffroy Raskin         +32 53 33 37 30      [email protected]
  • Media                   Maarten Verbanck    +32 53 33 36 20      [email protected]

Over Ontex

Ontex is een toonaangevende internationale ontwikkelaar en producent van producten in babyverzorging, dameshygiëne en volwassenenzorg, zowel voor retailers als voor de gezondheidszorg. De innovatieve producten van Ontex worden in zo'n 100 landen verdeeld via retailers en zorgverleners. Ontex stelt wereldwijd zo'n 7.200 mensen tewerk en is aanwezig in 17 landen, met hoofdzetel in Aalst, België. Ontex staat genoteerd op Euronext Brussel en maakt deel uit van de Bel Mid® index. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, ga naar ontex.com of volg Ontex op LinkedIn, Facebook, Instagram en YouTube.

Bijlage

ti?nf=MTAwMDk5Njg0OCM0MDE5NTg2NjYjMjI1MjQyNQ==
Ontex-Group-NV.png

Primary Logo

GlobeNewsWire
GlobeNewsWire

GlobeNewswire est l'un des plus grands réseaux de distribution de nouvelles au monde, spécialisé dans la diffusion de communiqués de presse, d'informations financières et de contenus multimédias aux investisseurs, médias, et lecteurs du monde entier.